Kandidaten @VVDVoorst draaien mee met de#VVD #raadsleden @Gemeente_Voorst

Achter de schermen is de molen al lang aan het draaien. Na opleiding, training, etc wat in 2013 door de VVD is geïnitieerd om 2500 opgeleide kandidaat raadsleden te leveren. Na gesprekken met commissieleden, inlezen op de thema’s en natuurlijk eigen research. Nu is dan de tijd gekomen voor de #VVD #kandidaten van de #gemeenteraadsverkiezingen om mee te draaien met de huidige fractie van @VVDvoorst.

Zo zorgen we ervoor dat kennis en ervaring wordt gedeeld en we individueel en als team beslagen ten ijs komen. Tijdens de campagne, als fractie, maar ook – met uw stem – in het College van B&W! Hoogste tijd voor #VVD wethouders in de Gemeente #Voorst. Want daar gaan we voor!

Team, samenwerking, zowel intern, lokaal en regionaal. We hebben een geweldig programma en willen dat voor en met u realiseren in de periode 2014-2018. Ook daarom… #natuurlijkvvd !!!

20140117-231335.jpg

1 thoughts on “Kandidaten @VVDVoorst draaien mee met de#VVD #raadsleden @Gemeente_Voorst

  1. Reblogged this on Business & Me @petrarona and commented:
    We hebben als kandidaat raadsleden een verdeling van de programma’s gemaakt zoals die in de Gemeente #Voorst gebruikelijk zijn. Ben er blij mee, want wat me aan het hart gaat is sociale rechtvaardigheid. Dus aan de slag met #Gezond Voorst en #Sociaal Voorst! #verkiezingen #politiek #gemeenteraad @Gemeente_Voorst @petrarona #natuurlijkvvd !!!

Plaats een reactie